• Català
  • Deutsch
  • Nederlands
  • French
  • Italian
  • English
  • Español

Nacht Málaga

Málaga Centro:

Het nachtleven is altijd aanwezig. Restaurants, typische bars, pubs, disco's en terrassen en promenades zomer in de bars en cocktail kamers waar u kunt genieten van het goede weer. In de zomer is de mars is non-stop van maandag tot maandag, en in de winter meestal van donderdag tot zaterdagavond.

From Marqués de Larios to Plaza de La Merced, genieten van het nachtleven wordt gevierd rond de kathedraal van Malaga, Granada straten van Beatas en in de Uncibay Kwadraat, Kolen en Plaza de la Merced.

La Malagueta- Muelle uno Puerto de Málaga
Dit is een gebied van de stad moderna.La vele bars, pubs en clubs in dit gebied behoren tot de meest elegante en exclusieve Malaga.

El Palo - Pedregalejo
Overal waar je veel mensen vinden naar andere landen, deze omgeving biedt vele mode-sites.

 Feria de Málaga.

Het wordt gevierd in de maand augustus. Het heeft twee locaties: Fair dag in het centrum van Málaga en nacht eerlijke op het beursterrein, zijn er concerten in het Auditorium, stierengevechten, paardrijden, zeer goede kostuums en feestelijke sfeer.

 

Puerto Marina en Benalmádena:

Een van de beste plaatsen voor een avondje uit aan de Costa del Sol, waar u verschillende soorten bars en clubs, van dj's tot jazz mode, passeren saus zal vinden ... in Puerto Marina'll vindt het allemaal.

Puerto Banús en Marbella:

Als de avond valt, de lichten en glitter, staan​​, kunnen we het drinkwater gebied te vinden, drukke en leuke plek voor ontspanning en 365 dagen per jaar.

Als we de haven, vinden we ook fantastisch clubs

LA NOCHE EN BLANCO:

Uitgaan cultuur zijn gratis evenementen Art, Street Art, Beeldende Kunst, Podiumkunsten, Muziek ... dat in de vele en gevarieerde gebieden van onze stad wonen.

White Night is een must en de cultuur. Stad nodigt ons uit om er doorheen lopen en te zien met nieuwe ogen.

http://www.lanocheenblancomalaga.com

 

Wij zullen u graag om u te helpen om elke vorm van informatie.

ContactFacebook

Hacienda Los remedios
Alhaurín el grande -Málaga- España
Teléfono:  +34 658 98 23 63
info@haciendalosremedios.com