• Català
  • Deutsch
  • Nederlands
  • French
  • Italian
  • English
  • Español

Màlaga de nit

Málaga Centro:

La vida nocturna sempre és present. Restaurants, tavernes típiques, bars de copes, terrasses i discoteques ia l'estiu en els passejos marítims dels xiringuitos i sales de copes en què gaudir del bon clima. A l'estiu la marxa és non-stop de dilluns a dilluns, ia l'hivern sol ser de dijous a dissabte nit.

De Marquès de Larios a Plaça de la Mercè, la major part de la vida nocturna se celebra als voltants de la Catedral de Màlaga, dels carrers Granada i Beates ia la zona de la Plaça de Uncibay, Plaça del Carbó i Plaça de la Mercè.

La Malagueta-Moll 1 Port de Màlaga
Aquesta és una zona de la ciutat més moderna.La gran quantitat de bars, pubs i discoteques d'aquesta zona estan entre els més elegants i exclusius de Màlaga.

El Pal - Pedregalejo
En qualsevol lloc on vagis trobaràs gran quantitat de gent d'altres països, aquesta barriada ofereix molts llocs de moda.

 Fira de Màlaga..

Se celebra al mes d'agost. Compta amb dues ubicacions: fira de dia al centre de Màlaga i fira de nit al recinte firal, hi ha concerts a l'Auditori, curses de braus, passejades a cavall, vestits típics i molt bon ambient festiu.

 

Port Marina a Benalmádena::

Un dels millors llocs per sortir de nit a la Costa del Sol, on trobareu diferents tipus de bars i discoteques, des dels DJ de moda al jazz, passant per la salsa ... a Puerto Marina ho trobarà tot.

 

Puerto Banús a Marbella::

A boca de nit, els llums i les brillantors, destaquen, podem trobar la zona de copes, molt concorreguda i lloc d'oci i diversió els 365 dies de l'any.

Si sortim del Port, també trobem fantàstiques discoteques

LA NIT EN BLANC:

Festa nocturna de la cultura, són activitats gratuïtes d'Art, Art al carrer, Arts Visuals, Arts Escèniques, Música ... que conviuen en els múltiples i variats espais de la nostra ciutat.

La Nit en Blanc és ja una cita obligada amb la Cultura. la ciutat ens convida a passejar-hi i veure-la amb uns altres ulls.

http://www.lanocheenblancomalaga.com

 

Estarem disposats a ajudar per obtenir qualsevol tipus d'informació al respecte.

ContacteFacebook

Hacienda Los remedios
Alhaurín el grande -Málaga- España
Teléfono:  +34 658 98 23 63
info@haciendalosremedios.com